גלריית תמונות
Base
שם מלא

האלה אבו סיאם – אירוח של שפית ברהט

שם מלא באנגלית

Hala Abu Siam – Hosted by a chef in Rahat

שפה

עברית, اللغة العربية

Country

Israel

ישוב

רהט

City

Rahat

תיאור

 
אני בת 32 ואמא לשבעה ילדים. התחתנתי בגיל 16, והילד הראשון הגיע מיד אחרי זה… רציתי להתפרנס. תמיד הכנתי אוכל למשפחה ולחברים, ותמיד אהבו את האוכל שלי. החלטתי לנסות להפוך את הבישול והאירוח לעסק.
 
לאט לאט בניתי את העסק: גם קייטרינג וגם אירוח. כשיש אצלי אורחים אני מבסוטה. השנה בניתי אוהל אירוח יפה. תמיד נהיה מוכנים לאורחים שיגיעו.
 
ב 2019 רציתי לנסוע לטורקיה להשתתף בתחרות בין לאומית לשפים. בעלי לא תמך בזה, אבל אבא שלי שילם את ההוצאות והצטרף אליי – זכיתי! במקום ראשון ושני בקטיגוריות שונות. הבדואית הראשונה מישראל!
 
אני מכינה אוכל בדווי אותנטי, מקלובה, מנסאף, ממולאים, בשרים איכותיים. המקום יכול לארח ממשפחה אחת ועד 150 איש. האוכל טרי ונקי יום יום וטעים מאוד, והשירות – כיד המלך. אפשר גם להזמין סדנאות הכנת תבלינים באבני ריחיים (גם לילדים!) וסדנאות בישול.
 
 
 
טלפון: 050-3323245
 

תיאור באנגלית

 
I am 32 years old and a mother of seven children. I got married at 16, and the first child came right after that … I wanted to make a living. I have always made food for family and friends, and have always loved my food. I decided to try to turn cooking and hospitality into a business. Slowly I built the business: both catering and hospitality. When I have guests I bastardize. This year I built a beautiful hospitality tent. We will always be ready for the guests to come. In 2019 I wanted to travel to Turkey to participate in an international competition for chefs. My husband did not support it, but my dad paid the expenses and joined me – I won! In first and second place in different categories. The first Bedouin from Israel!

I prepare authentic Bedouin food, Makluba, Mansaf, Stuffed, quality meats. The place can accommodate from one family up to 150 people. The food is fresh and clean every day and very tasty, and the service – like a king. It is also possible to order workshops for making spices with millstones (even for children!) And cooking workshops.

Phone: 050-3323245